Snerydning og saltning efter lov om vintervedligeholdelse

​Hos Entreprenør Flemming Westring Sørensen i Helsinge nær Hillerød og Græsted tilbyder vi vintervedligeholdelse som snerydning, grusning og saltning efter bekendtgørelsen af lov om vintervedligeholdelse.


Snerydning kan være for husejere, ejerforeninger, boligforeninger virksomheder og offentlige institutioner.

Glatførebekæmpelse og snerydning i faste aftaler

​Vores snerydning kan være af både store og små arealer, og det udføres altid til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører også anden glatførebekæmpelse såsom saltning og grusning. Vi har professionelt udstyr til at rydde fortove, parkeringspladser og veje.

Vi kan tilbyde en fast aftale, der udelukkende handler om vintervedligeholdelse, eller det kan være en samlet vedligeholdelsesaftale, der kan omfatte renholdelse af udendørsarealerne hele året rundt. I kan også leje snerydningsmaskiner på timebasis, hvis I selv ønsker at udføre snerydning.

Det er endvidere muligt at benytte os i forbindelse med sygdom, ferie og orlov, men det er i det hele taget en fordel at outsource vintervedligeholdelse, så om snedrydning til os, således I ikke skal bekymre jer om vintervedligeholdelsen.

Det er vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder. Derfor leverer vi en god service, høj kvalitet og professionel rådgivning. 

Derudover har vi løbende fokus på at finde frem til en optimal løsning, der passer til kundens aktuelle ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om vintervedligeholdelse og glatførebekæmpelse

​Kontakt os gerne for at høre mere om snerydning, grusning og saltning efter bekendtgørelsen af lov om vintervedligeholdelse.

Du kan altid skrive til os på e-mail fws@faws.dk, eller du kan ringe til os på telefon 20 83 80 82. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Skriv til os eller indhent et gratis og uforpligtende tilbud via formularen​

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste nedrivningsprojekt, og ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Få dit tilbud lige her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

down-arrow

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Entreprenør Flemming Westring Sørensen

CVR: 15081236

Vibelandsvej 3, Valby

3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 83 80 82​

Svarer jeg ikke, så send sms eller email​

E-mail: ​fws@faws.dk

Kontakt os!

20 83 80 82​

Svarer jeg ikke, så send sms eller email​.

Copyright © 2023 Entreprenør Flemming Westring Sørensen. Alle rettigheder forbeholdes.