Nedrivning og nedbrydning af ejendomme og bygninger

​Hos Entreprenør Flemming Westring Sørensen i Helsinge nær Græsted og Hillerød tilbyder vi forskellige former for nedrivning og nedbrydning af ejendomme og mindre bygninger. Vi benytter altid professionelt udstyr, når vi udfører nedrivning og nedbrydning.

Ud- og indvendig nedrivning samt bortskaffelse af affald

​Vi tilbyder både udvendig og indvendig nedrivning, og det kan for eksempel være en gammel ejendom, der står på en grund, hvor der skal bygges en ny ejendom. Vi varetager også gerne mindre nedrivningsopgaver, og det kan være et sommerhus eller blot en gammel garage.

Udover selve den udvendige eller indvendige nedrivning tilbyder vi at bortskaffe alt nedbrydningsaffaldet. Det sker naturligvis efter alle gældende regler og miljøforskrifter.

Vi kan endvidere udføre jordarbejde og kloakarbejde i forbindelse med nedrivningsopgaven.

Det betyder, at vi kan tilbyde totalløsninger, hvor vi leverer en samlet pakke i forbindelse med byggeri og eventuel nedrivning af de gamle bygninger på grunden.

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid er tilfredse. Det sikrer vi gennem vores gode service, kvaliteten i vores arbejde og en professionel rådgivning. Vi har altid fokus på at finde frem til en optimal løsning, der passer til kundernes ønsker og behov.

Kontakt os for at få et konkurrencedygtigt tilbud

​Al nedrivning udføres hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en nedrivningsopgave og eventuelt jord- og kloakarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 20 83 80 82, eller du kan skrive til os på e-mail fws@faws.dk.

​Kvalitetsstyring

adresseinformation

Entreprenør Flemming Westring Sørensen

Vibelandsvej 3, Valby

3200 Helsinge

Firmainformation

Telefon: 48 71 80 82

Mobil: 20 83 80 82​

E-mail: fws@faws.dk

CVR:15081236