Jordarbejde og gravearbejde i høj kvalitet

​Hos Entreprenør Flemming Westring Sørensen i Helsinge nær Hillerød og Græsted udfører vi alt inden for jordarbejde og gravearbejde. 

Kvalitet og ekspertise er nøgleordene, når vi udfører jordarbejde for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Terrænregulering, ridebaner og andet jordarbejde

​Vi kan udføre alle former for jordarbejde, og det kan være lige fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravning til blandt andet kælderarealer og rørledninger. Vi har endvidere specialiseret os i at lave ridebaner.

Vi kan i det hele taget udføre alle former for jordarbejde. Vi er autoriseret kloakmester, og det betyder, at vi også kan tilbyde kloakarbejde i forbindelse med byggemodning, således du ikke behøver at inddrage flere aktører end højst nødvendigt. 

Jord er et levende materiale, og derfor kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Jord er samtidig følsomt overfor vind og vejr. Det betyder, at det også er nødvendigt med ordentlig planlægning af det ønskede jordarbejde, så vi undgår for eksempel våd og frossen jord.

Vi lægger altid vægt på at få tilfredse kunder. Det sikrer vi gennem god service, kvalitet i arbejdet og professionel rådgivning. 

​Derudover har vi fokus på at finde frem til en optimal løsning, der passer til kundens ønsker og behov.

Hør mere om vores jord- og gravearbejde

​Kontakt os for at få et konkurrencedygtigt tilbud på jordarbejde og gravearbejde. Du kan altid skrive til os på e-mail fws@faws.dk, eller du kan ringe til os på telefon 20 83 80 82.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Kvalitetsstyring

adresseinformation

Entreprenør Flemming Westring Sørensen

Vibelandsvej 3, Valby

3200 Helsinge

Firmainformation

Telefon: 48 71 80 82

Mobil: 20 83 80 82​

E-mail: fws@faws.dk

CVR:15081236